Η Αμιγώς Ελληνική Εταιρεία SOLEN

δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας τόσο στην Χονδρική όσο και στην Λιανική πώληση Ηλιακών θερμοσιφώνων, Boiler Λεβητοστασίου, Ολοκληρωμένων Συστημάτων Βεβιασμένης Κυκλοφορίας, Επιλεκτικών Συλλεκτών τελευταίας γενιάς Τιτανίου – Χαλκού άθραυστων, Ηλεκτρομπόϊλερ και Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Η μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας μας την καθιστά μία από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον κλάδο της, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την χώρα. Η αποστολή των Εμπορευμάτων μας καλύπτει ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Ταυτόχρονα διαθέτουμε πιστοποιημένα συνεργεία με άριστη εξειδίκευση και εμπειρία για την εγκατάσταση όλων των Συστημάτων μας Ηλιακής Ενέργειας.

Στόχος μας παραμένει πάντοτε η καινοτομία

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στον χώρο, που εφαρμόζει την μέθοδο ρομποτικής κόλλησης των Μπόϊλερ μας με μία μόνο ρομποτική ραφή στην μέση του αντί για τρεις. Κυάθιο με Κυάθιο (Μισό – Μισό). Ταυτόχρονα και όλες οι υπόλοιπες κολλήσεις των προϊόντων μας γίνονται αποκλειστικά και μόνο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ρομποτικής τόσο στους Συλλέκτες όσο και στα Μπόϊλερ Λεβητοστασίου. Η σωστή εξυπηρέτηση και τελική ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρωταρχική μας προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παραγωγής με την χρήση άριστων ποιοτικά υλικών καθώς επίσης και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών παραγωγής από το ISO.

Solen

Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους μας τους πελάτες για την πολυετή προτίμηση των προϊόντων μας στηρίζοντας την Ελληνική παραγωγή και τα Ελληνικά προϊόντα.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρεία SOLEN χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά προηγμένους Ηλιακούς θερμοσίφωνες, Ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, Ηλεκτρομπόϊλερ και Boiler Λεβητοστασίου.
Η μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας την καθιστά μία από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στον κλάδο της, διαθέτοντας ένα ευρύ πελατολόγιο  σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας.

 

Ο στόχος μας

Στόχος μας παραμένει πάντοτε η καινοτομία και η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Παρακολουθούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και τις εφαρμόζουμε στην πράξη. Όπλο μας στην μάχη ο ήλιος. Η δωρεάν ενέργεια που μας παρέχει εκτός από επίκαιρη καθίσταται και αναγκαία τόσο για την οικονομία όλων των νοικοκυριών, όσο και στην συμβολή του στο τόσο μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής που αποτελεί πλέον ευθύνη όλων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο

21 6070 4780

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προιόντα ή τις υπηρεσίες μας;